Garage Sas van Gent

Garage in Sas van Gent

Auto World Namani is een garage in Sas van Gent. Naast de in- en verkoop van betrouwbare occasions kunt u bij ons terecht voor diverse andere diensten. Zo regelen wij de im- en export van uw voertuig, kunt u bij ons terecht voor het herstellen van schade, tuning van automotive software, diagnose van storingen en afstelling. spuitwerk en levering van zowel nieuw als gebruikte banden en velgen. Als garage in Sas van Gent kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw motorvoertuig.

Banden en velgen

We beschikken over een ruim assortiment banden en velgen waarmee we u van dienst kunnen zijn. Door onze lage overheadkosten kunnen we u altijd een passende set aanbieden tegen een concurrerende prijs. We kunnen de banden ook voor u balanceren en monteren wanneer u dit wenst. In sommige gevallen kunnen we ook gebruikte banden en velgen leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Occasion

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een betrouwbare, nette occasion. Alle occasions zijn professioneel schoongemaakt en voorzien van een onderhoudsbeurt en recente apk. We vinden het belangrijk om betrouwbare auto’s af te leveren. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op. We lossen het graag samen met u op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze occasions? Breng dan een bezoek aan onze garage in Sas van Gent of neem contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook het antwoordformulier invullen.