Occasions Zelzate

Occasions nabij Zelzate

Zoekt u occasions in Zelzate of omgeving? Brengt u dan ook eens een bezoek aan Auto World Namani. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment occasions. Alle auto’s zijn professioneel schoongemaakt en voorzien van een onderhoudsbeurt en recente apk.

Belgisch kenteken

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s. Ook kunt u bij ons terecht voor de import en export van voertuigen. Wij kunnen occasions voor Zelzate zowel op Nederlands als Belgisch kenteken zetten. Zo kunnen ook onze Belgische klanten bij ons een betrouwbare occasions kopen.

Overige diensten

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Reparatie en onderhoud van uw auto
  • Het herstellen van schade
  • Tuning van automotive software
  • Diagnose van storingen en afstelling
  • Spuitwerk van diverse aard
  • Levering van zowel nieuwe als gebruikte banden en velgen.

Occasions ZelzateInkoop occasions

U kunt ook bij ons terecht voor de verkoop van uw huidige motorvoertuig. Wilt u uw voertuig verkopen? Stuurt u ons dan een aantal foto’s en een beschrijving van de auto. Wij ontvangen graag informatie over merk, type, bouwjaar, kilometerstand, geldigheid van de apk en eventuele gebreken of bijzonderheden. Wij komen er bij u op terug met een passend aanbod. Wilt u uw huidige auto inleveren tegen een van onze occasions? Ook dat is mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook occasions uit Zelzate of elders in België kunnen wij ons ingeruild worden.

 

Wilt u meer informatie over onze occasions? Bekijk dan ons aanbod op de website of breng een bezoekje aan Auto World Namani in Sas in Gent. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 uur tot en met 18.00 uur.